Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Kunsttranen
| ogen |
Terug Verstuur link
lijn
Kunsttranen Droge ogen zijn de meest voorkomende oogaandoening. Contactlenzen, televisie- en computerschermen, lezen en regelmatige blootstelling aan wind kunnen belastend zijn voor de ogen. De problemen treden vaker op met het ouder worden. Oogdruppeltjes met kunsttraan blijken de symptomen van droge ogen te verlichten, wat belangrijk is om verergering van de symptomen en verlies van zichtscherpte te voorkomen.

De meeste patiënten met droge ogen doen dat overigens al, als eerste toevlucht. Kunsttranen zijn oogdruppeltjes die in de eerste plaats de ogen bevochtigen, zodat de symptomen van droge ogen tijdelijk verlicht zijn. Oogdruppeltjes bestaan in veel verschillende vormen: zoutoplossingen, gelachtige substanties of stoffen die de natuurlijke traanvloeistof beter benaderen (zoals hyaluronzuur). Soms worden vitamine A, antioxidanten, antibiotica of omega-3 als additief toegevoegd, die het onderliggende probleem van droge of jeukende ogen aanpakken.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".