Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Lecithine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Lecithine Lecithine bestaat uit 'fosfolipiden' die uit sojaolie gehaald worden. Fosfolipiden zijn vetten die in de celmembraan van onze cellen bevinden. Met name bevat lecithine (fosfatidyl)choline en nog twee andere stoffen, die onder meer de celmembraan verstevigen van onze hersencellen. Choline heeft nog andere functies in de hersenen, zoals het doorgeven van zenuwprikkels.

Cholinesupplementen helpen het herstel na een beroerte, wanneer hersenschade ontstaan is na een kortstondig zuurstoftekort. Ze verstevigen de kleine bloedvaten in de hersenen, wat beschermt tegen hersenbloedingen en geheugenverlies. Fosfatidylcholine ondersteunt ook de slijmvliezen, waardoor die minder snel ontstoken geraken.


Phosfoactiv


Phosfoactiv Inhoud:
20 vials 15 ml.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
885915

Fit en geconcentreerd

Aanbevolen bij:
studenten tijdens de examens, stressere ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".