Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Leven met chronische ellebooggewrichtspijn
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Leven met chronische ellebooggewrichtspijn -De eenvoudigste behandelingsmethode voor chronische elleboogklachten is het vermijden van overmatige of verkeerde belasting van het ellebooggewricht. Ook het aanbevelen van absolute rust voor het ellebooggewricht gedurende enkele weken (4 tot 6) mag niet ontbreken in de behandelingsstrategie.

-Het gebruik van speciale onderarmverbanden kan nuttig zijn. Deze verbanden verminderen de spanning op de elleboog.

-Het gebruik van pijnstillers (bv. paracetamol) behandeld alleen de ongemakken maar neemt de oorzaak van de chronische elleboogklachten niet weg. Opnieuw belastend bewegen na het gebruik van pijnstillers kan extra schade veroorzaken aan pezen en spieren!

-Afkoelen van het pijnlijke gewricht verzacht de pijn. Je kunt hiervoor een beroep doen op koelende middeltjes (cold-hot pack, afkoelende zalfjes of crèmes,..) of ijs gebruiken. Wikkel bij voorkeur het ijs in een handdoek en plaats het dan op de pijnlijke plaats.


Curcumin

Mincartil


Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
825918

Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".