Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Maatregelen tegen allergie
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Maatregelen tegen allergie Eczeem, rode ogen, niezen, astma: dikwijls is dit het gevolg van een allergie. Allergie kun je beschouwen als het gevolg van een verstoorde immuniteit, dat te fel reageert op onschadelijke stoffen in de lucht of in de voeding.
Epidemiologische studies tonen dat allergiepatiënten vaak tekorten hebben aan vitamine A, C, D en E. Ook te weinig groenten en fruit bevordert het ontstaan van een allergie. Het mediterraan dieet geeft een opmerkelijke beschermende werking!

De luchtkwaliteit is belangrijk om allergie te voorkomen bij kinderen. Kinderen die langs drukke wegen leven, hebben sneller last van allergie. Jammer genoeg kun je daar weinig aan veranderen. Aan de luchtkwaliteit binnenshuis kun je wel werken! Verlucht dagelijks je huis en zorg dat vocht zich binnen niet kan opstapelen.


Dermagiq Skin

Groene thee - Te Verde


Dermagiq Skin Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 13,45
bestelnr.:
BF0001

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondje ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".