Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 november 2021
Melkzuurbacteriën
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Melkzuurbacteriën De mens en zijn directe omgeving staan in nauw contact met elkaar. Via de voeding die we dagelijks opnemen, komt ons darmstelsel in aanraking met stoffen uit de buitenwereld. Gedurende duizenden jaren heeft zich een uitgesproken interactie ontwikkeld tussen de mens en de ‘kleine beestjes’ in zijn buurt, de microbiële omgeving. Het hoogtepunt van deze samenwerking of symbiose wordt duidelijk wanneer we de bonte verzameling van micro-organismen in onze darmen bestuderen. Deze miljarden goedaardige kleine helpertjes spelen een belangrijke rol in het ondersteunen van onze gezondheid. Zij vormen voor de mens de belangrijke darmflora.

Het aantal darmbewoners is zeer talrijk en bestaat uit verschillende soorten bacteriën (bv. melkzuurbacteriën of lactobacillen en bifidobacteriën). Het gebruik van deze micro-organismen heeft een gunstige invloed op de darmflora en bevordert de algemene gezondheid.


Kefir.


Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
bestelnr.:
2637-619

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Meer producten van
Kaskade


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".