Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 september 2021
Misselijk wegens zwangerschap? Stop met ijzersupplementen!
| Zwangerschap |
Terug Verstuur link
lijn
Misselijk wegens zwangerschap? Stop met ijzersupplementen! De meeste vrouwen ervaren misselijkheid tijdens de zwangerschap. Zwangerschap is ook de periode waarin vrouwen multivitamines nemen. Als deze multivitamines ijzer bevatten, is dat echter niet zo'n goed idee.
In een ziekenhuis in Toronto wisten onderzoekers bijna honderd vrouwen te strikken die in ernstige mate aan zwangerschapsmisselijkheid leden. De vrouwen kregen het advies om te stoppen met multivitaminesupplementen waarin ijzer zat. Ze moesten overschakelen naar een ander multivitaminesupplement of desnoods enkel een foliumzuursupplement.

Twee derde van de vrouwen verhaalden een vermindering van de misselijkheidsymptomen!
De studie gebeurde tijdens het eerste trimester. IJzer, hoewel een essentiële voedingsstof, is potentieel schadelijk, zoals dat tot uiting komt in ijzeropstapelingsziekten.
IJzer wordt voorgeschreven tegen bloedarmoede. Foliumzuur, vitamine B6 en vitamine B12 bieden mogelijk ook hulp. Raadpleeg je huisarts in geval van bloedarmoede.


Melasor 11 Iron Tonic

DHA Algae


Melasor 11 Iron Tonic Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
601099

DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één ...
lees meer

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".