Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Natuurlijke bescherming tegen norovirus
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Natuurlijke bescherming tegen norovirus Norovirus veroorzaakt maagdarmontsteking (gastroenteritis) met diarrhee, en soms braken. Het is één van de oorzaken van buikgriep. Het is zeer besmettelijk en kan epidemies veroorzaken. Het is niet echt gevaarlijk, je bent er 1-3 dagen miserabel van, maar het lost vanzelf op. Enkele dagen rust, licht voedsel en veel drinken (en mineralen) zijn meestal voldoende. Het grootste gevaar is dehydratie, vooral bij kinderen en ouderen, waar medische hulp nodig kan zijn.
Soms wordt de term ‘voedselvergiftiging’ gebruikt, omdat het makkelijk overgedragen wordt via ongewassen of onhygiënisch behandeld voedsel of drank. Maar infectie kan ook via oppervlakken en handen. (niet via lucht)

Preventie: hygiëne voor voedsel, handen wassen, opletten met rauw voedsel als je dit zelf niet kan controleren. En: een goede immuniteit en darmflora. Dus: pre- en probiotica, voldoende vitamine D, echinacea, paddenstoelen,…
Vlier is het enige middel waarvan wetenschappelijk aangetoond is dat het (griep)virussen doodt. Verder: veenbessensap, look, manukahoning,…
Tegen de maagdarmklachten: pepermunt, venkel, gember, koriander, kamillethee,…


Kefir.

13-C Defensat XXI


Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
bestelnr.:
2637-619

13-C Defensat XXI Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 25,45
bestelnr.:
952083

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Eigenschappen:
Echinacea en propolis dragen bij tot een goede weerstand.

Samen ...
lees meer

Meer producten van
Kaskade


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".