Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
19 januari 2022
Natuurlijke middelen tegen hooikoorts
| Immuniteit |
Terug Verstuur link
lijn
Natuurlijke middelen tegen hooikoorts Allergische rinitis kan knap vervelend zijn en je dagelijkse leven en werk in het gedrang brengen. Er zijn antiallergica beschikbaar, maar vooral de geneesmiddelen durven wel wat bijwerkingen hebben, vooral slaperigheid. Maar er zijn wel natuurlijke antihistaminica en middelen die kunnen helpen:

- Scutellaria baicalensis ‘het blussende kruid’ uit de traditionele Chinese geneeskunde (Hang qin): is antiallergisch, ontstekingsremmend en antibacterieel. Uit onderzoek blijkt dat het verlichting kan geven bij alle histamine-reacties zoals jeuk, tranen, zwelling, migraine,…
- Quercetine: een bioflavonoïde dat van nature voorkomt in uien, look, broccoli, pompoen, druiven,… Remt histamineafgifte en ontstekingsreacties.
- Gember (Gember: valabel alternatief bij allergische rhinitis)
- Ook veel andere fytochemische stoffen hebben een dempend effect op histamineafgifte, dus gezonde plantaardige voeding kan helpen.
- Preparaten van (Japanse) kwarteleieren hebben een bekend dempend effect op alle allergieën van het ademhalingssysteem.
- Vitamine C is een histamineregulator.
- Een gezonde darmflora en slijmvliezen voorkomen overreacties. Dus als ondersteuning: probiotica, vitamine A, vitamine D en GLA (gammalinoleenzuur, in boragie- en teunisbloemolie ).


13-C Defensat XXI

Propolis siroop


13-C Defensat XXI Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 25,45
bestelnr.:
952083

Propolis siroop Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 9,72
bestelnr.:
805774

Eigenschappen:
Echinacea en propolis dragen bij tot een goede weerstand.

Samen ...
lees meer

Propolis siroop is één van de meest succesvolle natuurlijke borstsiropen en beva ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".