Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van lentemoeheid?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
9 mei 2021
Omega-7
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Omega-7 De groep van de omega-7-vetzuren is weinig bestudeerd geweest. Voeding bevat weinig omega-7: dagelijks nemen we slechts 1 gram in. Goede bronnen zijn levertraan, macadamiaolie en duindoornbes. Het bekendste omega-7-vetzuur is palmitoleaat.

Ondanks het gebrek aan onderzoek blijft palmitoleaat het vijfde meest voorkomende omega-7-vetzuur in het lichaam! Het lichaam maakt dus zelf veel omega-7 aan, dus heeft het vermoedelijk een belangrijke rol in het lichaam. Een hoge inname van omega-7 lijkt inderdaad nuttig zijn om metabolische stoornissen te voorkomen, maar omdat er zo weinig studies bestaan, kunnen we er weinig gezondheidseigenschappen aan toeschrijven.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".