Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Ontgiften van zware metalen
| Metabolisme voeding |
Terug Verstuur link
lijn
Ontgiften van zware metalen Ontgiften van zware metalen kan via inspuiting van stoffen die deze binden.
Maar er zijn ook natuurlijke alternatieven, zoals look en spirulina (+vitamine C), maar vooral onze endogene ontgiftingsenzymen zijn belangrijk. Voor de synthese ervan zijn enkele factoren essentieel, vooral zink en selenium. De meeste mensen hebben hiervan echter grote tekorten, omdat er te weinig in onze voeding zit (mineralenarme bodem, geraffineerd voedsel), en omdat het verbruik zeer hoog is om al de rommel opgeruimd te krijgen. Door de tekorten aan deze mineralen en dus detoxificatie-enzymen, schiet ook de oxidatieve stress omhoog.

Zink is nodig voor honderden reacties en enzymen.
Selenium is zeer belangrijk als kankerpreventie, (vooral lever-, prostaat-, colorectale en longkanker) en verlaagt de mortaliteit: cardiovasculaire sterfte verdubbelt bij seleniumtekort.
Een goede dagelijkse suppletie is dus zeer belangrijk om te kunnen ontgiften en ziektes te vermijden: met selenium en zink, maar ook met vitamine C en vitamine E. Dagelijks een goed combinatiesupplement met deze nutriënten is de beste oplossing.


Kefir.

Brocosor


Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
bestelnr.:
2637-619

Brocosor Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
900511

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Gelyophiliseerde broccoli met enzymen

Brocosor bevat alle goede eigenschappen v ...
lees meer

Meer producten van
Kaskade


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".