Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
17 januari 2022
Osteoporose
| Osteoporose |
Terug Verstuur link
lijn
Osteoporose Osteoporose of botontkalking treft steeds meer vrouwen en mannen.
De 'broze breekbare bottenziekte' is toch relatief gemakkelijk te voorkomen door enkele aanpassingen in de levenstijl door te voeren. Een degelijk uitgebalanceerde voeding die rijk is aan vers fruit en groenten is van vitaal belang. Jonge mensen zouden ook aan sport moeten doen.

Osteoporosepreventie heeft, vanaf het 35ste levensjaar ook te maken met een voldoende dagelijkse aanvoer van calcium, vitamine D en vitamine K2. De meeste mensen kennen de onschatbare waarde van calcium. Vitamine K2 heeft de eigenschap de kalk naar de juiste plaatsen in het lichaam te brengen. Zo wordt arteriosclerose voorkomen en het beendergestel door toedoen van K2 versterkt. Vitamine D is voor senioren belangrijk omdat ze dagelijks onvoldoende tijd doorbrengen in het zonlicht die een natuurlijke leverancier is van vitamine D. Wetenschappers raden 50 plussers dan ook aan om een supplement te gebruiken waarin calcium en vitamine D in één verpakking wordt aangeboden.

Gezond blijven?

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".