Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Preventie en behandeling van koortsblaasjes
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Preventie en behandeling van koortsblaasjes Iedere apotheker levert verschillende receptvrije middeltjes af om mensen met koortsblaasjes te helpen. De producten zijn meestal gels, zalfjes of vloeibaar. Ze bevatten hydraterende stoffen voor de lippen en beschermende of verdovende componenten. De producten zorgen voor meer levenskwaliteit (minder ongemakken) gedurende een aanval van koortsblaasjes. De beschikbare remedies verzachten de symptomen maar zorgen niet voor een snellere genezing. Een Nieuw-Zeelandse studie toont echter aan dat je net zo goed (5 x per dag) Kanuka-honing op een koortsblaasje kan smeren als antivirale zalf.

Koortsblaasjes vermijden is enkel mogelijk door de uitlokkende factoren te elimineren. Nogal wat mensen krijgen koortsblaasjes door een overmatige blootstelling aan de zon. Zij moeten hun lippen en hun gelaat maximaal beschermen met een degelijke, UVA en UVB blokkerende zonnecrème. Het is voor deze mannen en vrouwen ook niet aangewezen om gebruik te maken van een zonnebank. Aangezien koortsblaasjes uiterst besmettelijk zijn is het van essentieel belang ze niet aan te raken en regelmatig de handen te wassen om het doorgeven van de besmetting te vermijden.


Dermagiq Skin


Dermagiq Skin Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 13,45
bestelnr.:
BF0001

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondje ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".