Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Preventieve maatregelen tegen prostaatklachten
| Hormonale problemen |
Terug Verstuur link
lijn
Preventieve maatregelen tegen prostaatklachten In het grote aanbod van natuurlijke middelen om prostaatklachten te voorkomen is de dwergwaaierpalm zeker interessant. Stoffen van de dwergwaaierpalm zijn na 4 tot 6 weken in staat om het volume van de prostaat te verminderen. Mannen ervaren dit doordat ze 's nachts in plaats van drie toiletbeurten kunnen overschakelen op één of zelfs terug een hele nacht kunnen doorslapen. In sommige wetenschappelijke studies wordt zelfs aangetoond dat de dwergwaaierpalm in staat is om prostaatkanker mee te helpen behandelen.

Lycopeen is een andere, smakelijke stof. Lycopeen is een anti-oxidant die zich vooral in de prostaat concentreert. Lycopeen beschermt de prostaat samen met selenium. Lycopeen komt enkel voor in alle fel rood tot oranje gekleurde groenten en vruchten, zoals watermeloen, rode grape fruits en tomaten. Bij dat laatste moet wel worden opgemerkt dat de stof lycopeen veel beter uit de tomaat wordt opgenomen, als die gekookt is, dus in de vorm van puree, ketchup, soep, saus en sap.
Selenium zit vooral in paranoten. Mannen die tweemaal per week producten eten waar lycopeen inzit hebben volgens studies tot 34 procent minder kans om prostaatkanker te krijgen. Mannen die tien porties lycopeen per week eten zien hun risico op het ontstaan van prostaatkanker met 53 procent verminderen.
Ook lycopeen is niet alleen belangrijk bij de preventie van prostaatklachten, maar helpt ook tijdens de behandeling er van.

Vergeet tot slot het voedingssupplement zink niet. Tien tot vijftig milligram per dag is voldoende om prostaatklachten op afstand te houden. Uiteraard is het ook belangrijk om een gezond voedingspatroon te volgen dat rijk is aan fruit, groenten en soja.


Viaurin

Groene thee - Te Verde


Viaurin Inhoud:
28 tabl
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
885917

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Voor gezonde urinewegen.

Hibiscus bevat veel vitamine C en verzuurt en ontgeurt ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".