Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u last van haaruitval?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 september 2020
Pycnogenol
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Pycnogenol Pycnogenol is een gestandaardiseerd extract van de bast van de zeeden, een den die vooral in het Middellandse Zeegebied groeit. Het extract is bijzonder rijk aan procyanidinen. Momenteel wordt deze kruidenremedie intensief onderzocht in verscheidene onderzoeksinstellingen over de hele wereld. De effecten blijken bijzonder veelzijdig te zijn: sterke antioxidant eigenschappen, verlaging cholesterol, verhoging micro-bloedsomloop, bescherming van vitamine E en vitamine C, bescherming tegen alzheimerplaquevorming, verlaging van productie van histamine (belangrijk bij allergieën) enzovoort.

Het onderzoeksveld van Pycnogenol is zeer divers:
- Verlichting van menopauzeklachten
- Afzwakken van gezondheidsrisico's van het metabool syndroom
- Bescherming tegen aantasting van slijmvliezen tijdens chemotherapie
- Ondersteuning van hart- en bloedvaten
- Bescherming van de kleinste bloedvaten (microcirculatie), waardoor de doorbloeding naar de ogen, nieren en de huid ondersteund wordt. Dit heeft gunstige effecten op oogziekten en wondgenezing.
- Houdt de huid vochtig en verbetert de elasticiteit
- Verhoogt de hersenfuncties
- Betere controle van astma en allergieën
- Erectiestoornissen
- Behandeling van aambeien
- Enzovoort
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".