Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
15 september 2019
Q10
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Q10 Co-enzym Q10 is één van de meest belovende voedingsstoffen die in supplementvorm verkrijgbaar zijn. Sinds 1975 werden al vele studies gedaan met Q10 op verscheidene toepassingen:
- Uithoudingsvermogen
- Sportprestaties
- Vermoeidheid
- Spierletsels na sport
- Te hoge bloeddruk
- Hartfalen
- Bijwerkingen statines
- Toestand van de bloedvaten
- Antioxidant
- Beweeglijkheid van zaadcellen (onvruchtbaarheid)
- Zwangerschapsvergiftiging
- Ziekte van Parkinson
- Friedreich’s ataxie (evenwichtsstoornis)
- Bescherming van de huid
- Migraine

Elke cel heeft co-enzym Q10 nodig, vandaar dat het lichaam zelf Q10 aanmaakt. Een deel halen we ook uit de voeding. Voldoende Q10 is belangrijk want te weinig Q10 in het lichaam blijkt een risicofactor te zijn voor hart- en vaatziekten.
De kracht van Q10 moeten we zoeken bij zijn cruciale rol bij de suikerverbranding. Tijdens suikerverbranding komen vrije radicalen vrij - als het ware een noodzakelijk kwaad. Co-enzym Q10 is een antioxidant dat precies aan de bron zit van de vrije radicalen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".