Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
19 januari 2022
Quercetine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Quercetine Quercetine behoort tot de flavonoïden, een klasse die meer dan 5000 (vaak bioactieve) moleculen omvat. Quercetine is een van de meest voorkomende flavonoïden in onze voeding: het komt voor in appelen, ajuinen, bessen en groene thee. Gemiddeld krijgen we dagelijks 10 mg quercetine via de voeding binnen.

Quercetine zou prestatieverhogend werken bij sporters, waar het uithoudingsvermogen toeneemt en spierschade indijkt. Het gaat ontstekingen tegen, een eigenschap die nuttig is gebleken bij allergieën en astma. Bepaald onderzoek toont ook daling van de bloeddruk en LDL-oxidatie. Quercetine kan ook ijzer neutraliseren, zodat het ijzer niet kan deelnemen aan schadelijke processen (maar wel aan gunstige processen).

Verschillende onderzoeken toonden ook aan dat quercetine zowel preventief als curatief beschermt tegen covid-19. (Dus zowel tegen als bij ziekte)
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".