Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
25 september 2021
Quercetine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Quercetine Quercetine behoort tot de flavonoïden, een klasse die meer dan 5000 (vaak bioactieve) moleculen omvat. Quercetine is een van de meest voorkomende flavonoïden in onze voeding: het komt voor in appelen, ajuinen, bessen en groene thee. Gemiddeld krijgen we dagelijks 10 mg quercetine via de voeding binnen.

Quercetine zou prestatieverhogend werken bij sporters, waar het uithoudingsvermogen toeneemt en spierschade indijkt. Het gaat ontstekingen tegen, een eigenschap die nuttig is gebleken bij allergieën en astma. Bepaald onderzoek toont ook daling van de bloeddruk en LDL-oxidatie. Quercetine kan ook ijzer neutraliseren, zodat het ijzer niet kan deelnemen aan schadelijke processen (maar wel aan gunstige processen).
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".