Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Selenium
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Selenium Selenium is een onmisbaar mineraal waarvan we slechts kleine hoeveelheden nodig hebben. Maar zelfs aan die kleine hoeveelheden geraken we niet via onze voeding. De landbouwbodems in Europa bevatten relatief weinig selenium, zodat onze voeding er te weinig van bevat. Goede bronnen van selenium zijn noten en (zee)vis.

Tekorten aan selenium zijn waargenomen bij vele ziektebeelden: hart- en vaatziekten, reuma, verlaagde schildklierwerking, kanker, de ziekte van Alzheimer en aids. Selenium is een cofactor van enzymen die een hoofdrol spelen in de ontgifting van vreemde stoffen en in de bescherming tegen oxidatieve stress. Het is ook nodig in de afweer tegen virussen, onder andere het griepvirus en hepatitis.


Melasor 11 Iron Tonic


Melasor 11 Iron Tonic Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
601099

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".