Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
15 september 2019
Slechte eetlust bij kinderen
| Metabolisme voeding |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Slechte eetlust bij kinderen Voor kinderen in volle groei is het belangrijk om over goede voedingsgewoonten te beschikken. Evenwichtige en gevarieerde voeding is noodzakelijk voor de aanvoer van de nodige hoeveelheid vitaminen en mineralen. Bovendien bevat een volwaardige voeding belangrijke bouwstenen voor de groeibehoeften van het kind.
Verkeerde voedingsgewoontes (fastfood, onvoldoende beweging, chips, zoetigheden, extreem grote porties,…) bezorgen kinderen een ongezonde eetlust.

Kinderen overtuigen om ‘goede’ voedingsmiddelen te kiezen is niet altijd gemakkelijk. Weigeren kinderen fruit of groenten op hun bord dan wordt het aanleren van gezonde eetgewoontes extra moeilijk.
Het langdurig aanhouden van slechte voedingsgewoontes (slechte eetlust) zal leiden tot tekorten. Volgende ongemakken kunnen opduiken: smaak- en reukstoornissen, huidafwijkingen, groeistoornissen en een verminderde afweer tegen allerlei ziektes.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".