Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Spierverrekkingen, neen dank u!
| Sportblessures |
Terug Verstuur link
lijn
Spierverrekkingen, neen dank u! Voor elke sportactiviteit is het van belang de spieren op te warmen. Dat kan door rek- en strekoefeningen, loslopen,… Een degelijke opwarming is van cruciaal belang en duurt gemiddeld 20 tot 30 minuten. Oefen vooral de grote spieren (armen, benen).
Plots stoppen met sporten is fout. Stop de sportactiviteit langzaam. Enkele strechoefeningen brengen je lichaam terug tot rust.
Ben je een beginnende sporter train dan vooral op soepelheid en niet onmiddellijk op kracht. Beoefen je sport liever iets vaker, maar gedurende korte tijdsperioden.

Loop je toch een spierletsel op koel dan onmiddellijk de plaats van het letsel af gedurende een kwartier. Dat verlicht niet alleen de pijn maar ook de zwelling vermindert. Verschillende middeltjes (spray, cold-hot pack, …) zijn verkrijgbaar.
Het behandelen van het letsel met warmte is alleen toegestaan bij reumatische gewrichtspijnen of artrose. Om de pijn te behandelen kan je natuurlijke pijnstillers nemen.


Betasol


Betasol Inhoud:
60 Tabletten
Richtprijs:
€ 25,66
bestelnr.:
940267

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vitamine C, ijzer en andere mineralen ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".