Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 november 2021
Spirulina
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Spirulina Spirulina is geen echte alg maar een bacterie. Het is een van de meest voedzame supplementen die er op aarde te vinden zijn. De Wereldgezondheidsorganisatie heeft spirulina zelfs uitgeroepen tot een van de geweldigste superfoods ter wereld. De NASA overweegt het als een voedingsmiddel voor astronauten om op (toekomstige) lange ruimtereizen mee te nemen. Het is een rijke bron van vitamine B1 en het carotenoïde zeaxanthine. Het is een niet-dierlijke bron van (actief) vitamine B12 (onvindbaar in planten).

Atleten gebruiken spirulina om hun prestaties te verhogen en om goed te herstellen van inspanningen. Het versterkt de weerstand tegen virussen en andere infecties, dat is zelfs bij hivpatiënten aangetoond! Tegelijk brengt spirulina de immuniteit op het goede spoor, zodat allergische reacties onderdrukt worden. Andere toepassingen zijn leveraandoeningen (hepatitis) en vermoeidheid.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".