Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 oktober 2020
Vasculaire dementie: Hoe risico beperken?
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Vasculaire dementie: Hoe risico beperken? Het is van cruciaal belang om een hoge bloeddruk (bovengrens 140/90 mm) te vermijden.
Bij een bevolkingsonderzoek vond men dat ieder 10 mm bloeddrukverhoging (zowel de systolisch = bovendruk, als diastolisch = onderdruk) gepaard ging met een toename van het risico op vasculaire dementie van 40%!
Diabetici hebben ook een duidelijk hogere kans om het slachtoffer te worden van vasculaire dementie. Beperk tot het gebruik van geraffineerde producten en snelle suikers. Zorg tevens voor voldoende beweging. Een half uurtje rustig wandelen per dag is al voldoende. Vooral de regelmaat telt.

Voorkom ook een te hoog cholesterolgehalte in het bloed. Slechte bloedvetten spelen een belangrijke rol tijdens het ontstaan van arteriosclerose. Het ligt dus voor de hand dat een verhoogde concentratie van cholesterol kan leiden tot een verhoogde incidentie van vasculaire dementie. Eet bijgevolg minder dierlijke vetten en kies voor omega-3 vetzuren en olijfolie.


DHA Algae

37-S Hyperico


DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

37-S Hyperico Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
731246

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

Dertig procent van onze mannelijke bevolking boven de 30 jaar heeft regelmatig las ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".