Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Veenbessen
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Veenbessen Cranberry's, of Amerikaanse veenbessen, zijn veenbessen die aan lage struiken groeien in de noordelijke gebieden van de wereld. Ook in het noorden van Nederland wordt cranberry gekweekt. Ze zijn eigenlijk te zuur en te bitter om rauw te eten, maar cranberrysap is wel populair. De Noord-Amerikaanse indianen kenden de medische eigenschappen van cranberry's allang voordat Amerika gekoloniseerd werd door Europeanen.

Onderzoek heeft duidelijk gemaakt dat cranberry's goed zijn tegen infecties. Dit is het best aangetoond bij blaasinfecties. Maar ook tegen schadelijke mondbacteriën en tegen de maagzweerbacterie is er voldoende bewijs van effectiviteit. Tot slot bracht recent wetenschappelijk onderzoek een krachtige antikanker werking aan het licht.
Cranberrysap is ook zuur en bitter, maar is best wel lekker bij appel- of ander fruitsap.


Viaurin


Viaurin Inhoud:
28 tabl
Richtprijs:
€ 20,31
bestelnr.:
885917

Voor gezonde urinewegen.

Hibiscus bevat veel vitamine C en verzuurt en ontgeurt ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".