Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
19 april 2019
Vitamine B
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Vitamine B B-vitaminen zijn belangrijk voor een goede stofwisseling in het lichaam. Ze zetten de vetten, koolhydraten en eiwitten in ons voedsel om in energie en bouwstoffen.
Vitamine B verhogen het uithoudingsvermogen en energiepeil waardoor een betere alertheid wordt ervaren. Naast hun belang voor ons haar, huid en nagels zijn ze ook essentieel voor onze rode bloedcellen en lichaamsweefsel en voor de productie van antilichamen.
Onze hersenen en het zenuwstelsel hebben een regelmatige toevoer van B-vitaminen nodig om te kunnen fuctioneren.

Een tekort aan B-vitaminen kan de oorzaak zijn van zenuwachtigheid, concentratiestoornis, vermoeidheid en lusteloosheid.
Om het lichaam optimaal te laten functioneren is een dagelijkse suppletie noodzakelijk. Zeker voor risicogroepen als vegetariërs of veganisten.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".