Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Vitamine B
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Vitamine B B-vitaminen zijn belangrijk voor een goede stofwisseling in het lichaam. Ze zetten de vetten, koolhydraten en eiwitten in ons voedsel om in energie en bouwstoffen.
Vitamine B verhogen het uithoudingsvermogen en energiepeil waardoor een betere alertheid wordt ervaren. Naast hun belang voor ons haar, huid en nagels zijn ze ook essentieel voor onze rode bloedcellen en lichaamsweefsel en voor de productie van antilichamen.
Onze hersenen en het zenuwstelsel hebben een regelmatige toevoer van B-vitaminen nodig om te kunnen fuctioneren.

Een tekort aan B-vitaminen kan de oorzaak zijn van zenuwachtigheid, concentratiestoornis, vermoeidheid en lusteloosheid.
Om het lichaam optimaal te laten functioneren is een dagelijkse suppletie noodzakelijk. Zeker voor risicogroepen als vegetariërs of veganisten.


Melasor 11 Iron Tonic


Melasor 11 Iron Tonic Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
601099

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".