Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 november 2021
Vlierbes
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Vlierbes Vlierbes (sambucus nigra) is een traditioneel geneesmiddel tegen verkoudheid en griep. Mensen zijn sneller hersteld van een griep als ze het sap, siroop of extract van vlierbes nemen. Griepremmers hebben hun beperkingen, omdat ze zeer snel resistentie veroorzaken. Van dan af heeft een griepremmer geen enkel nut meer. Vlierbes verhoogt ook de eigen weerstand, zodat je preventief beter beschermd bent.

De donkere kleur van vlierbessen wijst op een hoge concentratie aan bioactieve stoffen. Vlierbes bevat stoffen die de ontwikkeling van het griepvirus tegengaan. Onder andere remmen ze de deling van het virus, de verspreiding ervan in het lichaam en het binnendringen in de cel.


Propolis siroop


Propolis siroop Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 9,72
bestelnr.:
805774

Propolis siroop is één van de meest succesvolle natuurlijke borstsiropen en beva ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".