Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Wat doe je tegen reuma?
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Wat doe je tegen reuma? Een aantal voedingssupplementen en plantenextracten zijn wetenschappelijk uitgetest tegen reumatische aandoeningen.
Harpagophytum procumbens (duivelklauw) is een Zuid-Afrikaanse plant dat werkzaam is tegen gewrichtspijnen en pijn in de lage rug. Voorwaarde is wel dat je een extract met minstens 50 mg harpagosiden inneemt per dag. Gember en rozenbottel helpen mogelijk ook.
Vaak worden glucosamine(sulfaat) en chondroïtine(sulfaat) voorgeschreven aan reumapatiënten. Niet alle studies geven positieve resultaten, maar alles bij elkaar genomen heeft het een licht beschermend effect tegen artrose. Vooral de sulfaatvorm van glucosamine is zinvol.

Type 2-collageen staat ook in the picture. Type 2-collageen blijkt beter te werken bij paarden met artritis dan een glucosamine-chondroïtinecomplex. Recent vond men gelijkaardige resultaten bij mensen.
Tot slot mogen vitamine E en de omega-3-vetzuren niet ontbreken. Zowel vitamine E als omega-3-vetzuren werken ontstekingsremmend.


Curcumin

Mincartil


Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
825918

Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".