Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 september 2021
Wat te doen bij lactose-intolerantie
| Spijsvertering |
Terug Verstuur link
lijn
Wat te doen bij lactose-intolerantie De meest logische aanpak is het mijden van melk en melkproducten. Bij gefermenteerde melkproducten (yoghurt, kazen) is de meeste lactose afgebroken, en deze geven dus minder of geen problemen. En er zijn natuurlijk ook veel plantaardige melkvervangers op de markt. Om voldoende eiwitten te nuttigen, zonder melk en lactose te drinken, zijn er dus wel alternatieve mogelijkheden. Al of niet gewenst/makkelijk.

Maar dan is er nog het overvloedig gebruik van melk(poeder) en lactose in bereide en industriële voeding. En dat is vaak erg moeilijk te mijden.
Lactose-intolerantie is er ook in verschillende gradaties: sommige mensen verdragen een kleine hoeveelheid lactose, anderen echt niets. En dat is moeilijk in onze Westerse wereld.
Een goede oplossing is dan suppletie van lactase-enzymen bij de maaltijden. Deze doen dan het werk waar de eigen spijsvertering tekort schiet, en dit kan veel ongemakken voorkomen. En deze reserve kan de levenskwaliteit en –gemak beduidend verbeteren.


Kefir.

Calmomel Siroop

Cyrasil


Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
bestelnr.:
2637-619

Calmomel Siroop Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 8,18
bestelnr.:
731281

Cyrasil Inhoud:
14 vials
Richtprijs:
€ 24,42
bestelnr.:
774214

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Voor een rustige nacht

Samenstelling: Honing, Passiflora, Sint-Janskruid (Hyper ...
lees meer

Na feesten en barbecue...
Na overvloed aan hapjes, sausjes, dessertjes en alcohol ...
lees meer

Meer producten van
Kaskade


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".