Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 november 2021
Zeewier
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Zeewier Zeewier is opmerkelijk rijk aan mineralen, waaronder calcium en magnesium, en minder bekende levensnoodzakelijke mineralen zoals molybdeen en kobalt. Zeewier bevat zeer veel jodium.
Het eten van zeewier blijkt erg gezond, als we kijken naar studies die in Aziatische landen uitgevoerd zijn. De frequentie van diabetes, osteoporose, obesitas, allergie en borstkanker is veel lager in bevolkingsgroepen die veel zeewier eten.

In de Europese en Amerikaanse keuken staat er nauwelijks zeewier op het menu, maar de laatste jaren komt daar verandering in. Zeewier wordt steeds meer gebruikt als additief, bv. in brood, pizzadeeg, pasta of zelfs chips. De vezels in zeewier zijn een natuurlijk (en vegetarisch) bindmiddel, tegelijk verhogen ze de bewaartijd van de voedingsmiddelen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".