Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Hoeveel geeft u maandelijks uit aan voedingssupplementen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
8 december 2019
Zijn chroomsupplementen nuttig ?
| Zwaarlijvigheid |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Zijn chroomsupplementen nuttig ? We zochten het antwoord bij een specialist . Professor Xavier Leverve is een endocrinoloog en adviseert het volgende: “Mensen die hun suikerverslaving willen doorbreken moeten hun voedingsgewoonten aanpassen. Kies voor complexe koolhydraten, dat wil zeggen volkorenproducten en neem iedere dag een degelijk chroomsupplement.”.

Bestaat er geen gevaar om teveel chroom in te nemen? “Nee, ons lichaam kan zich prima beschermen. Wanneer we geen extra chroom nodig hebben, wordt het gewoon niet door ons organisme opgenomen. Chroomsupplementen hebben ook geen enkele invloed op de werking van de schildklier”.

Professor Leverve stelt voor om dagelijks, en dit gedurende een periode van drie maanden, 120 tot 180 microgram elementair chroom te nemen. Na die periode is het aan te raden één maand geen chroomsuppletie te gebruiken en daarna terug een kuur van drie maanden op te starten.


Stevia extract

Citrifin


Stevia extract Inhoud:
50 ml
Richtprijs:
€ 8,95
bestelnr.:
DC6436

Citrifin Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
731291

Stevia (Lat.: Stevia rebaudiana) is een plant die van oorsprong uit subtropisch en ...
lees meer

Voor een slanke lijn

EERST... zuiveren met FYTOFIN (zie lees meer

Meer producten van
De Cruydhof (Natura Sanat)


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".