Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Zwarte komijn
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Zwarte komijn Zwarte komijn heeft niets te maken met het keukenkruid komijn; het is een totaal andere plant. Zwarte komijn heeft een eeuwenlange geschiedenis als geneesmiddel in Zuid-Europa, Noord-Afrika en Zuid-West-Azië. In een van de oude islamitische geschriften staat zwarte komijn vermeld als 'remedie tegen alles, behalve de dood'.

Vooral de olie uit de zaden wordt gebruikt.
De farmacologische eigenschappen ervan zijn verbluffend: antihypertensief, antidiabetes, antikanker, antispasmen, antiparasieten, antipijn en anti-ontstekingen. Klinische toepassingen zijn dan ook veelomvattend: astma, dierree, reuma, huid, lever, menstruatieproblemen. De belangrijkste actieve stof van zwarte komijn is thymoquinon.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".