Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
30 juli 2009
Bescherming tegen Mexicaanse griep!
| 30/07/2009 |
Terug Verstuur link
lijn
Bescherming tegen Mexicaanse griep! Vlierbessensiroop is zeer efficiënt tegen griep. Extracten van zwarte vlierbessen zijn namelijk zeer rijk aan flavonoïden. Die hebben de eigenschap om het immuunsysteem van de mens drastisch te versterken. Flavonoïden zijn zeer krachtige natuurlijke antioxidanten die cellen beschermen tegen mogelijke schade veroorzaakt door vrije radicalen. Studies hebben aangetoond dat het dagelijks gebruik van een vlierbessenextract kinderen, volwassenen en senioren helpen beschermen tegen virussen die het ademhalingsstelsel bedreigen. Deze virussen zijn niet in staat zich te vermenigvuldigen indien ze niet in een cel kunnen binnendringen.

Virussen proberen dat door een puntige vorm aan te nemen en zo de cellen te doorprikken en ze te besmetten met o.a. het griepvirus. Kwalitatief hoge vlierbessenextracten en een speciale vorm van resveratrol verhinderen dat virussen puntig worden. Met voldoende vlierbessenextract of liposome resveratrol krijgen griepvirussen niet de kracht om in cellen binnen te dringen. Op die manier kan het griepvirus zich niet verder verspreiden in het lichaam.

De immuniteit verhogende eigenschappen van vitamine C

Bronnen:
Philpott M, Lim CC, Ferguson LR.
Dietary Protection Against Free Radicals: A Case for Multiple Testing to Establish Structure-activity Relationships for Antioxidant Potential of Anthocyanic Plant Species.
Int J Mol Sci. 2009 Mar;10(3):1081-103.

 

lijn