Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
EnquĂȘte
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
1 januari 2019
Chlorella ontgiftigt je lichaam
| 01/01/2019 |
Terug Verstuur link
lijn
Chlorella ontgiftigt je lichaam Chlorella heeft de reputatie de 'schoonmaakdienst' van het menselijk lichaam te zijn. Het ruimt alle toxische stoffen, zoals zware metalen en andere giftige substanties, die afkomstig zijn uit het vervuilde milieu, op. Verder revitaliseert chlorella ons afweersysteem en maakt het de darmwerking gezond. Chlorella bevat zeer veel voedingstoffen omdat het tot 70 procent plantaardige eiwitten bevat.
De chlorella groeifactor is een andere niet te onderschatten eigenschap van deze mensvriendelijke alg. Door deze groeifactor worden menselijke cellen terug gezonder en krijgen ze meer energie. Vooral zeer actieve mensen en sportieve mannen en vrouwen krijgen door chlorella meer kracht en weerstand.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat chlorella over de volgende niet te onderschatten eigenschappen beschikt. Chlorella herstelt de darmflora en voorkomt obstipatie, versterkt het afweersysteem en werkt als een natuurlijk antibioticum, zonder neveneffecten, normaliseert het zuur-basen evenwicht in het lichaam, kalmeert het zenuwstelsel en kan daarom nuttig zijn bij slapeloosheid, regenereert menselijke cellen, helpt om hypertensie te normaliseren, vermindert de slechte cholesterol en verhoogt de goede.

Ontgiftig jezelf met de juiste voeding
Afweerverhogende voedingsstoffen

Meer lezen:
Ontgiftig je lichaam met chlorofyl
Algen, een bron van vitamine B12?</a>
Het gevaar van moderne neurotoxines

Bronnen:
Nakano S, Nakano M, et al, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) Supplementation Decreases Dioxin and Increases Immunoglobulin A Concentrations in Breast Milk, J Med Food; 07; 10(1): 134-42.

 

lijn