Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
4 februari 2015
Doorbraak in cardiologisch onderzoek
| 04/02/2015 |
Terug Verstuur link
lijn
Doorbraak in cardiologisch onderzoek Hartpatiënten die, naast hun standaard behandeling, ook een supplement van co-enzym Q10 namen, toont aan dat dit een veilige manier is om de symptomen te verminderen.
De resultaten van een internationaal onderzoek toonde ook aan dat het percentage van overleving significant verbetert bij deze groep patiënten. De resultaten werden recent gepubliceerd in het bekende Journal of the American College of Cardiology, hartfalen of hartinsufficiëntie.


De reden waarom een aanvulling op de standaard behandeling met een natuurlijke stof zoals co-enzyme Q10 dergelijke significante verbeteringen kan brengen bij patiënten die lijden aan chronisch hartfalen of hartinsufficiëntie, is eenvoudig. Het toevoegen van Q10 op de standaardbehandeling verbetert het energie-metabolisme van het hart, wat zorgt voor een betere pompkracht van de hartspier en een vermindering van de symptomen bij de patiënt.

Geef je hart de optimale bescherming!
Hartritmestoornissen: preventie

Lees ook:
Coenzym Q10, extra energie en bescherming voor het hart
Selenium en co-enzym Q10 voor een sterker hart
Chocolade tegen hartziekten en beroerten>

Bronnen:
The Effect of Coenzyme Q10 on Morbidity and Mortality in Chronic Heart Failure. Results From Q-SYMBIO: A Randomized Double-Blind Trial. Svend A. Mortensen et al
Journal of the American College of Cardiology, Heart Failure, online Oct. 2014

 

lijn