Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
23 augustus 2017
Je lichaam zuiveren om succesvol af te slanken
| 23/08/2017 |
Terug Verstuur link
lijn
Je lichaam zuiveren om succesvol af te slanken Iemand die gewicht wilt verliezen heeft drie mogelijkheden om dat te doen. Men kan minder eten, daardoor wordt de aanvoer van calorieën beperkt. Het lichaam is dan aangewezen om de beschikbare (vet)reserves aan te spreken teneinde over voldoende energie te kunnen beschikken. Het beschikbare vet vermindert langzaam maar zeker.
Een andere mogelijkheid bestaat er in om meer energie te verbruiken door bijvoorbeeld in extra lichaamsbeweging te investeren. Ook daar spreekt het menselijk organisme de beschikbare vetlagen aan teneinde voldoende energie te verzamelen om actieve sport mogelijk te maken.

Veel mensen vergeten echter het belangrijkste. Niemand kan succesvol en blijvend de overtollige kilo’s kwijtraken zonder dat men zijn lichaam zuivert van giftige stoffen (toxines) die mee opgeslagen zitten in de vetlagen. Afslanken betekent immers ook dat het bloed, die de energie overal in ons organisme levert, bevrijd moet worden van de toxines. Dat gebeurt via de lever, de darmen en de nieren. Het is daarom nuttig vloeibare plantenextracten te drinken of supplementen te nemen om de zuivering van het bloed te garanderen.

Ontgiftig jezelf met de juiste voeding
Goede gewoonten voorkomen zwaarlijvigheid

Meer lezen:
Citroendetox heeft meerwaarde!
Eet acht porties groenten per dag!
Diëten bevatten te weinig nutriënten

Bronnen:
Hyman M.
Systems biology, toxins, obesity, and functional medicine.
Altern Ther Health Med.

 

lijn