Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
EnquĂȘte
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
18 maart 2013
Ontgiftig je lichaam met chlorella
| 18/03/2013 |
Terug Verstuur link
lijn
Ontgiftig je lichaam met chlorella Chlorella heeft de reputatie de 'schoonmaakdienst' van het menselijk lichaam te zijn. Het ruimt alle toxische stoffen, zoals zware metalen en andere giftige substanties, die afkomstig zijn uit de vervuilde omgeving, op. Verder revitaliseert chlorella ons afweersysteem en maakt het de darmwerking gezond. Chlorella bevat zeer veel voedingstoffen omdat het tot 70 procent plantaardige eiwitten bevat.
De chlorella groei factor is een andere niet te onderschatten eigenschap van deze mensvriendelijke alg. Door deze groeifactor worden menselijke cellen weer gezonder en krijgen ze meer energie. Vooral zeer actieve mensen en sportieve mannen en vrouwen krijgen door chlorella meer kracht en weerstand.

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de chlorella over de volgende niet te onderschatten eigenschappen beschikt. Chlorella herstelt de darmflora en voorkomt obstipatie, versterkt het afweersysteem en werkt als een natuurlijk antibioticum, zonder neveneffecten, normaliseert het zuur-basen evenwicht in het lichaam, kalmeert het zenuwstelsel en kan daarom nuttig zijn bij slapeloosheid, regenereert menselijke cellen, helpt om een te hoge bloeddruk te normaliseren, vermindert de slechte cholesterol en verhoogt de goede.

Ontgiftig jezelf met de juiste voeding
Afweerverhogende voedingsstoffen

Meer lezen:
Ontgiftig je lichaam
Chlorella verlaagt dioxines in moedermelk

Bronnen:
Nakano S, Nakano M, et al, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) Supplementation Decreases Dioxin and Increases Immunoglobulin A Concentrations in Breast Milk, J Med Food; 07; 10(1): 134-42.

 

lijn