Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
14 juni 2018
Ontgiftig je lichaam regelmatig
| 14/06/2018 |
Terug Verstuur link
lijn
Ontgiftig je lichaam regelmatig Tegenwoordig bevat de lucht, ons voedsel en het water chemische, gifige en onnatuurlijke stoffen. Deze afvalstoffen stapelen zich op in ons lichaam. Het kan dus geen kwaad om af en toe wat extra's te doen om het lichaam van deze gifstoffen te verlossen.

Je lichaam niet ontgiften betekent ziek worden
Lever, nieren en longen zijn onze 'drie musketiers'
Je kunt je lever beschouwen als een ingebouwde filter, die vreemde stoffen en afval verwijdert. De nieren filteren afval van het bloed in de urine. De longen verwijderen gassen terwijl we ademen. Je zult begrijpen dat het daarom belangrijk is om deze organen in topconditie te houden.

Ontgiftingsprogramma's
Er zijn verschillende manieren waarop je het lichaam kan ontgiften. Er zijn programma's die speciaal op de darmen werken, anderen op de nieren, of de huid. Als je lichaam de opgestapelde gifstoffen af kan voeren wordt je energie hersteld en zal je je gezonder voelen. Alle vormen van ontgifen zijn in principe nuttig.

De eenvoud van het leverreinigend diëet
Hoe behandel je vochtopstapeling in de weefsels?

Lees ook:
Afslanken maakt gifstoffen vrij
Meer gif door langdurige darmpassage
Het geheime vergif in glyfosaatpesticiden

Bronnen:
Nakano S, Nakano M, et al, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) Supplementation Decreases Dioxin and Increases Immunoglobulin A Concentrations in Breast Milk, J Med Food; 07; 10(1): 134-42.

 

lijn