Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
21 december 2020
Suiker dodelijk voor kankerpatiënten
| 21/12/2020 |
Terug Verstuur link
lijn
Suiker dodelijk voor kankerpatiënten Artsen van het Amerikaanse alternatieve kankerkliniek 'Nature Works Best' beweren dat de consumptie van suiker de overleving van kankerpatiënten in het gedrang brengt. In een zeven jaar durende studie lieten de artsen hun patiënten alle types van suiker vermijden: honing, esdoornsiroop, maïssiroop, alcohol en zelfs fruitsappen. In het totaal volgden ze 317 kankerpatiënten die in hun kliniek verzorgd werden.

Van de groep die het advies om geen suiker meer te eten in de wind had geslagen, bleef 36% kankervrij. In de groep die de naturopathische aanbevelingen gehoorzaam volgden, was dat liefst 90%.
Beide groepen werden in de kliniek behandeld met enkel naturopathische remedies: voeding, voedingssupplementen en kruiden. Een aantal patiënten volgden ook chemotherapie in een andere kliniek.

Hoe ontstaat kanker?
Voorkom leverziekten met een gezonde eet- en leefstijl

Meer lezen:
Suiker is een vergif
Suikers verzwakken het immuunsysteem
Suikerindustrie beïnvloedt met ‘gekochte’ wetenschap

Bronnen:
Cancer Strategies Journal – www.cancerstrategiesjournal.com
Ramteke P et al. Hyperglycemia Associated Metabolic and Molecular Alterations in Cancer Risk, Progression, Treatment, and Mortality. Cancers (Basel) 2019 Sep; 11(9): 1402.

 

lijn