Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
27 januari 2021
Wat is een mRNA-vaccin?
| 27/01/2021 |
Terug Verstuur link
lijn
Wat is een mRNA-vaccin? De meeste vaccins zijn gebaseerd op verzwakte of gedode pathogenen – bacteriën of virussen. De bedoeling is dat ons immuunsysteem daarop reageert net als bij een gewone besmetting, en antistoffen gaat aanmaken.
Het is nog nooit gelukt om een effectief en veilig vaccin te maken tegen een coronavirus; niet tegen SARS of MERS, en evenmin tegen de corona-verkoudheidsvirussen die ons ieder jaar bezoeken. Daarom sloegen de producenten een totaal nieuwe weg in, en het moest snel gaan!

Koplopers Pfizer en Moderna lanceren een experimenteel ‘mRNA’ vaccin, (eigenlijk gentechnologie): ze gebruiken een ‘verpakt’ stukje genetische code van het stekeleiwit’ van het virus, waarop het immuunsysteem antistoffen zou aanmaken. De vaccins kregen in ijltempo goedkeuring, zowel in de VS als Europa. Dit zonder degelijke, langlopende studies, zonder wetenschappelijke publicaties.
Ook het CBG (College ter Beoordeling van Geneesmiddelen) en EMA (Europees Geneesmiddelenbureau) verzekert in alle toonaarden dat het vaccin effectief en veilig is.

Zeer veel wetenschappers en artsen waarschuwen echter voor de gevaren, maar worden systematisch weggezet als ‘antivaxxers’ of ‘complotdenkers’.
Gerenommeerd viroloog, dr Bhakdi (voorstander van vaccinaties!) waarschuwt voor de rampzalige gevolgen van dit wereldwijde experiment: “Dit vaccin ‘sensibiliseert’ het lichaam voor een mogelijk verwoestende auto-immuunrespons.” (Bitchute:op 22’)
Volgens hem en ‘Artsenvoorvrijheid’ zou dit mRNA ingebouwd worden in het DNA van de gevaccineerde (blijvend dus, en zelfs overerfbaar?) waar het virusantigenen zou (blijven) produceren. Zij baseren zich hiervoor op vergelijkbare problemen met gentherapie. Mensen zouden dus genetisch gemodificeerd worden!

Bescherm jezelf tegen COVID-19
Afweerverhogende voedingsstoffen

Meer lezen:
Dossier Covid-19
Wereldvaccinatie tegen corona?
Rush naar COVID-19 vaccinatie: mRNA-vaccins als eerste…

Bronnen:
Doshi P. Will covid-19 vaccines save lives? Current trials aren't designed to tell us.
BMJ. 2020 Oct 21;371:m4037. doi: 10.1136/bmj.m4037.
Dr. S Bhakdi, Dr. K Reiss. CORONA, False alarm? Facts and fugires.
‘THE BIGGEST EXPERIMENT EVER DONE’ (bitchute.com) Dr. Suchari Bhakdi, award-winning virologist.
Grootste gevaar is mondiaal experiment met experimenteel m-RNA vaccin. https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2020/11/10/getuigenis-dr-leo-van-den-bossche-huisarts/
https://artsencollectief.nl/
https://www.vaccinatieschade.be/content/corona-uitgebreid
https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2020/12/12/prominente-frans-infectioloog-over-coronavaccin-pfizer-nog-nooit-zon-groot-aantal-bijwerkingen-gezien/
https://www.leparisien.fr/societe/sante/vaccin-anti-covid-de-pfizer-je-n-ai-jamais-vu-tant-d-effets-indesirables-s-inquiete-eric-caumes-09-12-2020-8413376.php
https://www.artsenvoorvrijheid.be/
Molina V, Shoenfeld Y. Infection, vaccines and other environmental triggers of autoimmunity. Autoimmunity 2005 May;38(3):235-45.

 

lijn