ABC Gezondheid

Propolis siroop

Propolis siroop Propolis siroop is één van de meest succesvolle natuurlijke borstsiropen en bevat 15 kruiden. Het is een evenwichtige combinatie van propolis, een natuurproduct dat de bijtjes maken om hun korf kiemvrij te houden, samen met vlier, zoethout, echinacea en heilzame planten zoals tijm, salie, smalle weegbree, zwarte bes, zonnedauw.

De Propolis siroop oefent een zuiverende en reinigende werking uit op de luchtwegen en heeft een stimulerende invloed op een goed functionerend immuniteitssysteem. Ze verzacht keelpijn en verzorgt een ruwe keel en maakt tegelijkertijd vastzittende slijmen gemakkelijker los. De Propolis siroop helpt ook bij zweten en koude rillingen en is een goede ondersteuning in alle gevallen want de Propolis siroop kan zowel oppervlakkig als diep inwerken.

Samenstelling: Honing, Propolis, Tijm, Salie, Sleutelbloem, Weegbree, Koningskaars, Eucalyptus, Anijs, IJslands mos, Heemst, Zoethout, Zonnedauw, Vlier, Echinacea, Alantwortel.
Werkzame stoffen: Flavonoïden - Glycyrrhicine - Polysacchariden - Thuyon

10 ml of 1 eetlepel bevatten ongeveer 15 druppels extract of 1 druppel van elke plant, een relatief lage dosis. In aangepaste dosis (3 koffielepels/dag) is de Propolis siroop uiterst geschikt voor kleine kinderen.

Merk: Soria Bel
Inhoud: 200 ml
Richtprijs: €9,45
Bestelnr.: 805774