Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Chroom
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Chroom Chromium is een sporenelement: slechts minieme hoeveelheden chroom nemen we op uit de voeding. Het zou geen essentiële voedingsstof zijn, al hebben sommige onderzoekers daar een andere mening over. Chroom heeft hoe dan ook opmerkelijke effecten in het lichaam. Het best bestudeerd zijn de gunstige effecten op de glucose- en insulinespiegel, vooral bij patiënten met diabetes die niet meer goed reageren op insuline.

Chroom heeft een gunstige invloed op de bloedvetten (ook cholesterol) en het lichaamsgewicht. Onderzoek toont ook effecten van chroom in de hersenen, alwaar het hongergevoel regelt. Volgens ander onderzoek stimuleert chroom de vetverbranding. Of chroom een beduidende rol heeft in gewichtsvermindering, is nog onderwerp van onderzoek.


Melasor 11 Iron Tonic

Fost Print Plus


Melasor 11 Iron Tonic Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
601099

Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vit. C, ijzer en andere mineralen één ...
lees meer

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".