Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Houdt u uw cholesterol onder controle?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
2 juni 2020
De verschillende oorzaken van cellulitis en enkele oplossingen
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
De verschillende oorzaken van cellulitis en enkele oplossingen De neiging om cellulitis te ontwikkelen heeft zowel met geïsoleerde factoren te maken als een combinatie van verschillende probleempunten. Genetische aanleg voor cellulitis is een feit. Toch kan hyper oestrogenie - een teveel aan vrouwelijke hormonen - aanleiding geven tot extra veel cellulitis tijdens de menopauzejaren. Ook veneuze insufficiëntie in de onderste ledematen kan een oorzaak zijn. Een verkeerde levenswijze, zoals een gebrek aan beweging of slechte voeding, is een andere zeer veel voorkomende oorzaak die tot cellulitis kan leiden.

Mogelijke oplossingen liggen dan ook voor de hand. Zorg voor een gezond en regelmatig eetpatroon op basis van groenten, vis, fruit en volkorenproducten. Drink voldoende water. Vermijd snoep. Probeer meer te bewegen of aan sport te doen (zwemmen, fietsen, wandelen). Gebruik vochtafdrijvende thee of zalf op bais van cafeïne, of gebruik centella, een plantaardig preparaat dat gebruikt wordt voor de meeste dermatologische aandoeningen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".