Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u vitamine D tegen Covid-19?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 november 2021
Etherische oliën
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Etherische oliën Een etherische olie (ook: essentiële olie, aromatische olie) is de oliefractie van een plant of plantendeel bekomen via distillatie. Het zijn lichte, sterk geurende oliën met een complexe samenstelling. De plant gebruikt die geuren om insecten te lokken. Etherische oliën hebben vaak een bacteriedodende, schimmeldodende en antivirale werking. Laboratoriumonderzoek stelt dat ze ongetwijfeld van nut kunnen zijn tegen de maagzweerbacterie, salmonella, E. coli, herpes en vele andere ziekmakende micro-organismen.

Aromatherapie gaat nog een stapje verder. Die past etherische oliën toe in de behandeling van psychische aandoeningen, zoals depressie, vermoeidheid, pijn, dementie, stress enzovoort. De behandeling wordt vaak gecombineerd met een massage. Aromatherapie kan perfect ingezet worden als complementaire behandeling omdat er bijna geen bijwerkingen aan verbonden zijn en omdat het een goedkope ingreep is.


Propolis siroop


Propolis siroop Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 9,72
bestelnr.:
805774

Propolis siroop is één van de meest succesvolle natuurlijke borstsiropen en beva ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".