Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
Glucosamine
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Glucosamine Glucosamine, meestal als glucosaminesulfaat, is een van de meest verkochte voedingssupplementen. Zowel glucosamine als glucosaminesulfaat zijn bouwstoffen voor de gewrichten en worden gebruikt bij gewrichtsaandoeningen zoals artrose (gewrichtsslijtage) en artritis (reuma). Glucosamine(sulfaat) vermindert gewrichtspijn en gewrichtsontstekingen.

Over de doeltreffendheid van glucosamine(sulfaat) zijn onderzoekers het nog niet helemaal eens, maar volgens vele studies helpt glucosamine om gewrichtspijnen te verlichten en het kraakbeen in de gewrichten te herstellen. Sommige onderzoekers vinden het gebruik van glucosamine dus gerechtvaardigd: glucosamine geeft immers geen bijwerkingen en er bestaan weinig andere goede behandelingen tegen gewrichtsaandoeningen.


Mincartil


Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".