Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Goede gewoonten voorkomen zwaarlijvigheid
| Zwaarlijvigheid |
Terug Verstuur link
lijn
Goede gewoonten voorkomen zwaarlijvigheid Op het probleem rond overgewicht bestaat geen pasklaar antwoord. Zonder twijfel ligt dikwijls een slecht eetpatroon aan de basis van overgewicht. Maar ook als je gezond eet, kun je enkele kilo's bijkomen als je een jaartje ouder wordt. En waarschijnlijk is dat niet eens zo ongezond. Zolang je maar gezond eet en je er goed bij voelt. Dat is ook een opgave, want televisie en reclame houden ons een absurd schoonheidsideaal voor.

Eet nooit 's avonds. Geef je lichaam om ten laatste acht uur de kans om zich te herstellen. Elke 24 uur moet er een periode van 12 uur zijn dat je niets eet. Op die manier is je lichaam veel meer vergevingsgezind voor alles wat je overdag eet.

Gebrek aan lichaamsbeweging is een van de belangrijke oorzaken van overgewicht. 's Avond zitten we voor de televisie, nadat we al een hele dag zittend hebben gewerkt. Zo ziet de dag van vele mensen eruit ... Zorg ervoor dat je jezelf kansen aanbiedt om regelmatig aan beweging te doen. Zet bv. een hometrainer in de huiskamer. Leg een yogamat goed zichtbaar naast je bed. Heb je een fitnessabonnement aangeschaft, maar je komt er niet aan toe? Probeer gewoon iets anders. Wie weet liggen tai chi of tafeltennis je veel beter?


Malsovit VezelMuesli

Kefir.

Citrifin


Malsovit VezelMuesli Inhoud:
6 x 500 gram
Richtprijs:
€ 24,95
bestelnr.:
mvm6

Kefir. Inhoud:
500ml
Richtprijs:
€ 23,20
bestelnr.:
2637-619

Citrifin Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
731291

In Malsovit VezelMuesli zitten alleen natuurlijke en gezonde ingrediënten. Het is ...
lees meer

Kefir bevat een unieke en complexe mix van goede bacteriën en gisten. Gefermentee ...
lees meer

Voor een slanke lijn

EERST... zuiveren met lees meer

Meer producten van
Malsovit VezelMuesli


Meer producten van
Kaskade


Meer producten van
Soria Bel
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".