Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Hoe behandel je een erectieprobleem?
| Intiem - sexualiteit |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe behandel je een erectieprobleem? Bij een erectiestoornis is het van groot belang dat men met de levenspartner praat. Het is immers niet alleen het probleem van de persoon met de erctiestoornis. Door goede communicatie weet de partner wat er speelt en kan daar op anticiperen. Eén op de zeven mannen van 18 jaar en ouder heeft een erectiestoornis. Steeds meer jongere mannen worden er mee geconfronteerd. De meeste erectieproblemen zijn vrij eenvoudig op te lossen.

Er bestaan verschillende middeltjes (pillen) om de bloedsomloop te activeren. Het is daarom aan te raden dat mannen die een erectierprobleem hebben ook praten met hun arts of therapeut teneinde de optimale, mensvriendelijke behandeling te starten en er zeker van te zijn dat er geen andere, meer ernstige gezondheidsklachten, bestaan die aan de basis van dit probleem liggen.
Stoppen met roken, minder alcohol drinken of minder medicinen nemen helpt al in zeer veel gevallen. Stress vermijden en regelmatig fysiek actief zijn (sportief) helpt ook. Tot slot bestaan er chemische en natuurlijke pillen om dit ongemak uit de leefwereld te laten verdwijnen.


Exiton CT


Exiton CT Inhoud:
48 caps
Richtprijs:
€ 35,73
bestelnr.:
844504

Voor een natuurlijke topprestatie en
voor meer zin in seks

Samenstelling:
F ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".