Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
25 september 2021
Hoe borstkanker voorkomen?
| Kanker |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe borstkanker voorkomen? België is de trieste koploper in Europa op vlak van borstkanker: dagelijks krijgen 30 vrouwen er de diagnose van borstkanker. Met een derde plaats na Frankrijk scoort ook Nederland heel slecht.
Gelukkig kun je er wel iets aan doen.
Niet roken, matig met alcohol, gezonde voeding en veel lichaamsbeweging zijn de belangrijkste maatregelen. Ze gelden niet alleen voor borstkanker, maar ook voor andere kankers en voor hart- en vaatziekten.
In planten zitten oestrogeen-achtige stoffen die men fyto-oestrogenen noemt. Zij lijken het ontstaan van borstkanker tegen te gaan. De fyto-oestrogenen zitten in soja, sesam- en lijnzaad, rode klaver, alfalfa, noten ... Vele groenten en fruit garanderen een hoge inname van fyto-oestrogenen.

Vermijd xeno-oestrogenen! Ftalaten in plastic flessen en parabenen in cosmetische producten hebben sterk oestrogene eigenschappen en kunnen borstkanker stimuleren.
Drink regelmatig groene thee. Ook koolgroenten bevatten stoffen die specifiek de groei van borstkankercellen verhinderen. Je hebt keuze zat: boerenkool, bloemkool, broccoli, spruiten, witte kool ...
Tot slot: onderschat het belang niet van een voldoende vitamine D-opname (via de huid) of vitamine D-inname (via de voeding).


Brocosor

DHA Algae

28-C Regulin


Brocosor Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
900511

DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

28-C Regulin Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 25,66
bestelnr.:
731244

Gelyophiliseerde broccoli met enzymen

Brocosor bevat alle goede eigenschappen v ...
lees meer

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

Veel vrouwen hebben het moeilijk in de menopauze: warmteopwellingen, futloosheid, ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".