Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
19 januari 2020
Hoe geraak je van astma af?
| Ademhaling |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hoe geraak je van astma af? Astma is in 78 % van de gevallen een allergische aandoening. Luchtvervuiling, ozon en de luchtkwaliteit in huis verergeren de aandoening.
Omdat allergie een verstoring is van de immuniteit en omdat een groot deel van de immuniteit zich in de darmen bevindt, moet de astmapatiënt extra zorg dragen voor de darmen. Met voedingsmiddelen zoals (tarwe)brood, melk en gist moet opgelet worden, omdat ze bij sommige mensen stille ontstekingen veroorzaken in de darmen. Kies daarom voor voeding rijk aan omega-3, vezels en probiotica.

Vermijd overwicht: astma komt vaker voor bij mensen met overwicht. Zorg voor voldoende beweging.
Voldoende vitamine C, omega-3, vitamine E, zink, magnesium en vitamine D zal bijkomende bescherming bieden. Veel astmapatiënten hebben tekort aan deze voedingsstoffen.
Hou ook rekening met het psychologische aspect. Ontspanningstechnieken (meditatie, relaxatie, massages...) helpen om de astma beter onder controle te houden.


Groene thee - Te Verde


Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".