Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
26 oktober 2021
Hoe het risico op luchtweginfecties verkleinen?
| Infecties |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe het risico op luchtweginfecties verkleinen? Blootstelling aan sigarettenrook en aan uitlaatgassen van auto's zorgt voor een irritatie van en slijmvorming in de luchtwegen. De afweer tegen infecties wordt daardoor drastisch verlaagd. Het is bekend dat kinderen met rokende ouders vaker een luchtweginfectie hebben en dat die infecties ook iets heftiger verlopen. Hetzelfde geldt voor jonge mensen die dagelijks minstens één uur in een auto zitten. De luchtkwaliteit in de wagen is tien keer slechter dan buiten. Dus zorgen voor schone lucht en voorkomen van meeroken is een belangrijke maatregel om infectie aan de luchtwegen te voorkomen. Wist je dat één uur filerijden overeenkomt met het roken van 17 sigaretten?

Omdat virusinfecties van mens tot mens overgedragen kunnen worden door hand-handcontact en door aanhoesten, is een goede handhygiëne en hoesthygiëne van kinderen en ouders/begeleiders van groot belang. Zorgvuldig twee tot drie keer per dag de handen wassen kan dat risico al belangrijk verminderen. Het gebruik van papieren tissues en zakdoekjes is veel hygiënischer dan het gebruik van een katoenen zakdoek.
De weerstand verhogen blijft hoe dan ook de beste afweer tegen infecties. Dat kan door gebruik te maken van betrouwbare hulpmiddelen die je vindt bij de drogist.


13-C Defensat XXI

Propolis siroop


13-C Defensat XXI Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 25,45
bestelnr.:
952083

Propolis siroop Inhoud:
200 ml
Richtprijs:
€ 9,72
bestelnr.:
805774

Eigenschappen:
Echinacea en propolis dragen bij tot een goede weerstand.

Samen ...
lees meer

Propolis siroop is één van de meest succesvolle natuurlijke borstsiropen en beva ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".