Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Hoe huilende baby's sussen?
| Stress |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe huilende baby's sussen? Sommige baby's (huilbaby's) durven wel eens uren aan een stuk door te huilen zonder duidelijke reden. Vele moeders geloven dat hun baby een allergie heeft voor koemelk, soja, citrusvruchten, noten enzovoort. Dit is vrij gemakkelijk te testen: de moeder kan bepaalde allergenen mijden uit haar dieet en al na 7 dagen zou het effect merkbaar moeten zijn. Dit kan ook bij moeders helpen die uitsluitend borstvoeding geven. Kies zoveel mogelijk voor verse voeding en vermijd voeding met toegevoegde zoetstoffen, kleurstoffen en bewaarmiddelen.

Probiotica (vnl. Lactobacillus reuteri) zijn onderzocht geweest met goede resultaten. Kruidentheeën zijn wereldwijd populair tegen kolieken, met name venkelthee, zoethout, ijzerkruid (verveine) en citroenmelisse. Overdrijf niet met venkel of zoethout, een teveel is niet goed.
Ouders moeten ook leren omgaan met huilende baby's, wanneer er geen gezondheidsprobleem is. Meestal is medicatie dus niet aan de orde. De klassieke middelen helpen immers ook: wiegen, sussen, losjes inbakeren (inzwachtelen, maar niet te strak!) en laten zuigen.


Calmomel Siroop


Calmomel Siroop Inhoud:
150 ml
Richtprijs:
€ 8,18
bestelnr.:
731281

Voor een rustige nacht

Samenstelling: Honing, Passiflora, Sint-Janskruid (Hyper ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".