Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Slaagt u er in om werk en familie te combineren ?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 februari 2019
Hoe kun je een verkoudheid voorkomen?
| Verkoudheid |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Hoe kun je een verkoudheid voorkomen? Een sterk afweersysteem is altijd de beste manier om een verkoudheid te voorkomen. Als het afweersysteem verzwakt is, kunnen infecties gemakkelijk toeslaan. Vooral in de winter als verkoudheden vaker optreden is het belangrijk om het infectierisico te verkleinen door een aantal preventieve maatregelen te nemen. De volgende stappen kunnen je lichaam helpen om verkoudheidziektekiemen af te weren.

Regelmatig lichaamsbeweging nemen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levenswijze. Het ondersteunt de stofwisseling en je afweersysteem, waardoor je lichaam verkoudheden gemakkelijker kan afweren. Een dagelijkse wandeling in de frisse lucht is een goed begin. Vooral kinderen moeten aangemoedigd worden om lichamelijk bezig te zijn.

Zorg voor voldoende slaap en vermijd onnodige spanningen. Onderzoek heeft uitgewezen dat stress de effectiviteit van het afweersysteem vermindert.

Zorg voor een evenwichtige voeding. Eet veel vitaminen uit vers fruit en groenten. Citrusvruchten, paprika's, spinazie en broccoli zijn uitstekende bronnen van belangrijke vitaminen. In de wintermaanden kan het aangewezen zijn weerstandverhogende middelen te nemen. Vraaf info aan uw drogist.


Verde de Broccoli

13-C Defensat


Verde de Broccoli Inhoud:
100 tabl. 500 mg.
Richtprijs:
€ 16,75
bestelnr.:
772902

13-C Defensat Inhoud:
30 caps
Richtprijs:
€ 24,75
bestelnr.:
952083

Sterk antioxidant, preventie van ouderdomsverschijnselen

- voor een diepe ontgi ...
lees meer

Eigenschappen:
Echinacea en propolis dragen bij tot een goede weerstand.

Samen ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".