Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Bescherming tegen de lentezon?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 juni 2021
Hoe kunt u een verstuikte enkel voorkomen?
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe kunt u een verstuikte enkel voorkomen? U kunt enkele voorzorgsmaatregelen nemen. Draag in de eerste plaats goed passende schoenen. Zorg voor het begin van iedere sportactiviteit - of het nu om wandelen gaat of competitiesport - voor een degelijke opwarmingsperiode. Vijf minuten de spieren spannen en ontspannen volstaat. U kunt ook uw onderbeenspieren trainen.

En er is de mogelijkheid om tape of (nog beter) een brace te dragen bij met name risicovolle sporten, zoals zaal- en contactsporten. Beperk echter het gebruik ervan bijvoorbeeld tot wedstrijden. Het is af te raden om tijdens het trainen en sporten altijd een brace (of tape) te gebruiken omdat uw enkel er dan teveel ‘aan went’ en zelf onvoldoende steun biedt. Tot slot een mogelijk misverstand: het dragen van een zwachtel geeft geen bescherming tegen verstuiking.


Betasol


Betasol Inhoud:
60 Tabletten
Richtprijs:
€ 25,66
bestelnr.:
940267

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vitamine C, ijzer en andere mineralen ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".